Uvjeti korištenja

S Korištenjem Yoogotuba.com, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate Yoogotuba.com i ne koristite dostupne sadržaje. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu info[at]Yoogotuba.com.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Yoogotuba.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Yoogotuba.com koristi kako bi imali informacije kojima bi poboljšali portal i njegove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ga posjećuje.

Yoogotuba.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Yoogotuba.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Autorska prava

Yoogotuba.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne i vizualne). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Yoogotuba.com  portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala i njezinog sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava (Yoogotuba.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Fotografije i Video sadržaj

Sve slike i video sadržaj na Yoogotuba.com su ili poslani na Yoogotuba.com putem elektroničke pošte ili su slobodni za korištenje sa različitih mjesta na internetu.

Ukoliko ste vlasnik fotografije ili fotografija, videa ili video sadržaja, molimo vas da nam se javite na autor[at]yoogotuba.com s poveznicom na fotografiju ili video i mi ćemo je/ga  ukloniti sa stranice ili ćemo u dogovoru s vama dodati zasluge za vaš rad.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu Yoogotuba.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima ili video sadržajima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova (poveznica) na Yoogotuba.com vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Yoogotuba.com. Yoogotuba.com nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Oglasi/Reklame

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na Yoogotuba.com možete saznati preko marketing[at]yoogotuba.com

Izmjene Uvjeta korištenja

Yoogotuba.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

 

Vaše mišljenje?
  • Odlično 
  • Cool 
  • Korisno 
  • Dosadno 
  • Glupost 
  • Ne razumijem